Vain elämää -ohjelman tuoreella tuotantokaudella esiintyvä Herra Ylppö on avautunut elämänsä karikoista. Asia käy ilmi perjantaina nähtävässä Vain elämää -sarjan osassa, jolloin vietetään Herra Ylpön päivää.

Rokkari sanoo joutuneensa sairaalan suljetulle osastolle avioeronsa jälkeen.

-Koin avioeroni raskaasti. Olen muutenkin ihminen, joka kokee tunteet aika voimakkaasti. Avioero meni ihan yli, päädyin suljetulle osastolle vähäksi aikaa. Ja sekin on ihan ok.

Selviäminen kesti kauan.

-Siinä meni monta vuotta, mies herkistyy.

Hän korostaa ystävien merkitystä, ystävien, jotka näkivät, että ”nyt tuo mies ei enää jaksa, ja ottivat tilanteesta kopin”.

– Me ei voida pelastaa maailmaa, ei sillä pop-laululla, mutta me voidaan pitää pienemmistämme huolta. Katsoa, että se lähipiiri on okei. Se tyyppi, joka on siinä vierellä, jos sillä on huono fiilis, otetaan siitä kiinni. Me kaikki pystytään tekemään se. Se riittää, mies toteaa ohjelmassa.

Ylpön erosta tulee ensi vuonna kolme vuotta. Hänellä on kaksi lasta.

– Joka päivä tekee mieli luovuttaa. Tosin joka päivä ei pääse edes sängystä ylös. Ei tahdo kestää. Olen vain itkenyt koko päivän. Asun yksin, ja kaipaan perhettäni joka sekunti, laulaja kirjoitti eron jälkeen tuoreeltaan Facebookissa.

Vain elämää -ohjelma nähdään perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa