Suomen tunnetuin kyläkauppias, Tuurin Kyläkaupan Vesa Keskinen Jane-vaimoineen avautuu perheestään ja kasvatuksen haasteista tuoreessa Hymy-lehdessä ja sen painetussa versiossa.

Perhe kertoo, että kuusivuotias Maria-tytär on erityislapsi hänen autisminsa vuoksi.

-Maria on lievästi autistinen, kiltti ja täynnä elämäniloa. Janen aktiivisuuden ansiosta Maria voi käydä kaikissa mahdollisissa terapioissa, jotka auttavat häntä kehittymään. Maria rakastaa eläimiä ja etenkin hevosia. Viikoittainen heppaterapia onkin yksi viikon kohokohdista. Mariaa kiltimpää tytärtä en osaa edes kuvitella. Hänen ja Toivo-poikamme välinen suhde on koskettavan huolehtiva molempiin suuntiin, Vesa kertoo Hymyssä.

Lapset ovat kaikki kaikessa myös Jane-vaimolle.

-Marian erityisyys on ollut minulle ja Vesalle monella tavalla haasteellista ja kasvattavaa. Olen näiden kuuden vuoden aikana etsinyt kaiken mahdollisen tiedon autismista niin kirjoista kuin netistäkin. Uskon, että Suomen terveydenhuollon taso on maailman paras. Kaikki ammattilaiset ovat olleet sydämellään mukana arjessamme. Haluan Vesan kanssa lähettää erityiskiitokset kaikille niille lukuisille henkilöille ja tahoille, jotka ovat olleet apunamme ja tukenamme Maria-tyttäremme kehityksen edistämisessä, Jane sanoo Hymyssä.

Kiinnostaako sinua tietää miten voi saada kaikki tuotteet aina ja ehdottomasti sillä halvimmalla hinnalla koko Suomessa? No klikkaa sitten tästä Hintaoppaaseen niin tiedät.

Jutun kuva: Wikimedia Commons / SoppakanuunaOma teos, CC BY-SA 3.0, Linkki