Antero Kajaanista on kirjoittanut postia sivustollemme. Hän sanoo ihmettelevänsä mikä ihmisiä oikein nykyään vaivaa.

-Eräs päivä olin kaupungilla auton kanssa, oli vielä aika liukasta. Yhtäkkiä tien yli, suojatien tosin, säntäsi vanhempi rouva. Hän näytti olevan sauvakävelemässä, Antero alustaa.

-Hän ei päätään kääntänyt. Hänellä oli vielä takin huppu pään yli vedettynä. Hän vain käveli suoraan tielle katsomatta kummallekaan puolelle.

Antero ihmettelee mikä ihmisiä nykyisin vaivaa. Missä ovat ajatukset liikenteessä liikkuessa.

-Jos siinä olisi ajellut joku, joka vielä hiljaisessa neljänkympin vauhdissa tekstailee, niin olisi voinut kolahtaa. Eihän tekstailu oikein ole, mutta sitä monet näyttävät liikenteessä tekevän. Liikenne on joukkuepeliä. Hengissä selviämisen ennuste paranee huomattavasti, jos edes jomman kumman silmät ovat auki. Se että toinen tekstaa ja toinen ei katso eteensä lainkaan on huono yhdistelmä.

Anteron teki mieli pysähtyä ja huomauttaa rouvalle, että tämän olisi syytä katsella eteensä. Kun auto ajaa yli, niin jalankulkijan osa on heikko. Hänellä ei ole peltihäkkyrää suojanaan.

Tiedätkö miten elimistösi voi – tilaa tästä Puhti-labratestit (Mehiläinen) ilman lääkärin lähetettä!

-Oma lukunsa ovat nuoret ja lapset. Heitä saa varoa ihan tosissaan. Jatkuvasti ollaan kännykässä kiinni. Muutenkaan ei muisteta katsoa tietä ylittäessä. Olen jo oppinut, että jos edellä ajaa lapsi tai nuori vaikka pyörällä, lasken vauhdin todella hitaaksi. Suurella todennäköisyydellä hän kääntyy seuraavan suojatien kohdalla tien yli – vilkaisematta lainkaan.

Tiedätkö miten elimistösi voi – tilaa tästä Puhti-labratestit (Mehiläinen) ilman lääkärin lähetettä!