Laulaja Nina Åkerman teki elämänmuutoksen

0

-Elämänmuutosprojekti on ollut viritteillä jo kauan, sanoo laulaja Nina Åkerman, joka päätti valjastaa kuulijansa tsemppaustyöhön.

Hän päätti pyytää tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa ajatuksenaan, että niin monta tykkäystä kuin hän saa, niin monta päivää hän jättää epäterveelliset ruoat syömättä.

Jokainen tietää, että varsinkin tien päällä matkaavien on helppo ottaa se lihapiirakka tai munkki verensokerin nostamiseen. Terveellisempi vaihtoehto voi vaatia aikaa ja jopa sen, että laittaa eväät matkaan.

Tykkäyksiä sateli. Niitä kertyi 1020. Tämä tarkoittaa, että Nina ei saa herkkumässäillä kokonaiseen kahteen vuoteen, yhdeksään kuukauteen ja 20 päivään.

”Tykkäysten paljous ei harmita”

Nina ottaa tykkäysmäärän vastaan ilolla, eikä häntä harmita yhtään. Tämä saalis oli tarkoituskin.

-Minulla on ollut suuri halu voida hyvin, ja puhun nyt elämänmuutoksesta kokonaisvaltaisesti. Siihen liittyy sekä henkinen että fyysinen hyvinvointi. Kaikki mitä pistät suuhusi näkyy ulospäin ja tunnet sen kehossasi. Keho on kuitenkin olennainen osa tätä elämää. Toki jokainen itse päättää sen kohtalosta, eikä kaikkeen voi tietenkään vaikuttaa, Nina alustaa.

-Tämä tempaukseni lähti oikeastaan siitä, että sain kuulla aika monesti lauseen: et sä siihen pysty! Miksi en pystyisi? Tässä tarvitaan nyt vain sisäistämistä ja tahto voida hyvin, joka lähtee täysin omasta itsestä ja ajattelusta. Sitä voi hyvin verrata vaikka siihen, että olet allerginen pähkinöille ja tiedät seuraukset jos syöt niitä. Haluatko tietoisesti tukehtua?

Ninalle lähes kolmen vuoden mässäilylakolla ei ole ahdistavaa vaikutusta, sillä ajalla ja päivien määrällä ei ole merkitystä.

-Ei se tuohon kolmeen vuoteenkaan lopu, kun haluaa elämäänsä elää terveellisesti, Nina toteaa.

Nina kertoo tavoitteenaan olevan, että epäterveellinen ravinto jäisi kokonaan, eikä mässäilyyn enää sorruttaisi. Toivotamme Ninalle tsemppiä!

Lue: Nina valittiin positiivisimmaksi

Lue: Ninan terveysvinkit

Mainos: Klikkaa tästä Hintaoppaaseen, jos haluat saada aina kaiken halvimmalla. Aina. Kaiken.

Jaa

Kommentoi