Tv-juontaja ja panelisti Maria Veitola toipuu leikkausoperaatiosta, joka tehtiin hänelle runsas viikko sitten. Kyse oli olkapäästä.

Veitola kertoo asiasta somessa.

-Oikea käsi oli vihoitellut jo pitkään. Ensin se oireili tenniskyynärpäänä (vai some-), joka eskaloitui jäätyneeksi olkapääksi, jota ehdin potea puolisentoista vuotta. 
Venyttelin, jumppasin, kävin hierojalla, jäsenkorjauksessa ja akupunktiossa, söin särkylääkkeitä ja otin kortisonipistoksia. Treenasin ja olin treenaamatta.
Loppusyksystä ei auttanut mikään, käsi oli infernaalisen kipeä ja minä totaalisen väsynyt jatkuvaan, vihlovaan kipuun, Veitola selvittää.

Olkapää on nyt operoitu. Veitola toteaa, että diagnoosina oli ”etulabrumin irtirepeämää, rispaantunut lapalihaksen jänne, rustovauriota ja paljasta luuta.”

-Yllärinä löytyi joku vanha vamma, oon pinnistellyt muistaakseni, että onko tää se kun kaaduin mopolla, pyörällä, laskettelusuksilla vai rappusissa teatterikoulun pääsykokeissa. Ehkä joku niistä, tai sitten muuta.

Veitola kertoo nyt toipuvansa leikkauksesta jääpakkausten, särkylääkkeiden, homeopatian, jumppaliikkeiden, fysioterapian ja infrapunan avulla.

-Kivut ja väsymys ovat vielä hetkittäin kovat, mutta luotan kirurgiini Harriin ja siihen, että tästä tulee hyvä.

Nyt jopa 60 prosentin ale – Muumi-tuotteita, Iittalaa, Arabiaa! Cervera-verkkokaupasta myös Marimekkoa, Fiskarsia ja muita laatumerkkejä – tästä ostoksille

Juontaja myöntää, että yksinyrittäjälle, joka hänkin on, sairastaminen on aina kova paikka. Koskaan ei olisi oikea ja hyvä aika olla telakalla.

-Joskus on pakko luottaa siihen, että yhteistyökumppanit ymmärtävät ja joustavat, ja että oma terveys ja hyvinvointi saavat olla prioriteettilistan ykköspaikalla.