Anthony Bayerin tarina herättää huomiota maailmalla.

Teini-iässä tytöt hylkivät australialaispoikaa hänen painonsa takia. Anthony kertoo painaneensa yli 150 kiloa. Häntä myös kiusattiin.

Ehkä kamalin kokemus oli se, kun Anthony joutui huijatuksi koulun tanssiaisten suhteen. Hän piti itseään hivenen hulluna, mutta rohkaistui silti pyytämään luokan kauneinta ja suosituinta tyttöä parikseen. Yllätykseksi tämä suostui. Kun Anthony oli käynyt parturissa, ostanut uuden puvun, nousi vuokraamastaan limousinesta ja meni soittamaan tytön ovikelloa, tämä avasi oven ja totesi vain:

-Sorry, ei, olet sittenkin liian lihava.

26-vuotias mies päätti alkaa laihduttaa lääkärin varoitusten vuoksi viitisen vuotta sitten. Lääkäri uhkaili häntä diabeteksella, joka odotti nurkan takana. Anthony otti puheista vaarin. Hän muutti ruokavaliotaan, alkoi liikkua ja käydä kuntosalilla. Hän onnistui pudottamaan viiden vuoden aikana peräti kuusikymmentä kiloa.

Tänään hän näyttää hyvin paljon erinäköiseltä kuin ennen. Melkeinpä voitaisiin puhua komistukselta.

Hän kertoo, että saa jatkuvasti treffipyyntöjä. Naiset ovat kiinnostuneita, ja se hämmentää miestä. Ehkä erikoisin tapaus on kuitenkin se, että Anthony sai viestin entiseltä koulutoveriltaan. Nimenomaan samalta tytöltä, luokan suosituimmalta, joka hylkäsi hänet tylysti. Näin viestissä luki:

Hei, tässä XX. Kävimme samaan aikaan koulua, en tiedä muistatko minua enää. Haluaisin pyytää sinulta anteeksi sitä, että kiusasin ylipainostasi. Itse asiassa ajattelin, että olisinko voinut viedä sinut ulos ja korvata asian jotenkin. Minusta näytät todella kuumalta pakkaukselta!

Anthony toteaa, ettei hän koskaan vastannut tytölle. Hän kertoo antaneensa kyllä anteeksi, mutta asiaa hän ei voi unohtaa.

Hänen viestinsä laihduttajille on:

-Älä IKINÄ luovuta. Älä vaikka näyttäisi toivottomalta!

-Jos minä pystyin tekemään sen, sinäkin varmasti pystyt!

Alla Anthonyn kuva nyt: